Om forbrug.dk

Forbrug.dk er den offentlige forbrugerportal, der giver information til forbrugerne på tværs af myndigheder og andre offentlige instanser.

Forbrug.dk drives af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

På den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, kan forbrugerne hente gode råd til, hvad de skal være opmærksomme på, når de handler.

Forbrugerne kan også bruge portalen til at danne sig et overblik over deres rettigheder før og efter købet. Og de kan finde en guide til, hvordan de klager til Mæglingsteamet for Forbrugerklager og andre relevante klageorganer.

Bag portalen står Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der blandt andet arbejder for at sikre gode forbrugerforhold i Danmark. Styrelsen er en myndighed under Erhvervsministeriet.

 

Få forbrug.dk læst op

Det er muligt at få forbrug.dk læst op. Du skal blot hente og installere den gratis fjernbetjening. Markér herefter den tekst, du ønsker oplæst, og klik på afspil.

Det eneste krav er, at din computer har lydkort, højttalere og er forbundet til nettet.

Med den gratis fjernbetjening kan du få oplæst en vilkårlig tekst i eksempelvis mail, tekstbehandleren eller på nettet.

Hent og installér den lille fjernbetjening på din computer. Din computer skal være forbundet til nettet, mens du får teksten læst højt.

Hent fjernbetjeningen på adgangforalle.dk

Tilmeld dig nyheder

Abonner på forbrug.dk's nyhedsbrev og/eller pressemeddelelser.

Abonner på nyheder fra forbrug.dk

Følg os

Forbrug.dk er til stede på Facebook og Twitter. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen forbeholder sig ret til uden varsel at slette indlæg/kommentarer, hvis de ikke overholder vores retningslinjer.

 

> Forbrug.dk på Facebook

> Forbrug.dk på X (tidligere Twitter)

 

Læs mere om forbrug.dk på sociale medier