Billetter til sport og kultur

Der kan være rift om billetterne til de store kultur og sportsbegivenheder, og det kan godt betale sig at være på pletten, når billetsalget åbner.

Uanset om man er til teater eller sport, så skal man tænke sig om, når man kaster sig ud i kampen om billetter til de ting, man gerne vil opleve.

For hvis man ikke når at købe dem hos et autoriseret billetbureau, kan man fristes til at købe billetter privat. Måske finder man én, der annoncerer med billetter til salg. Eller man kender en, der kender en, som lige har et par stykker til salg.

Privatsalg

Hvis man vælger at købe billetter af en privatperson, skal man tænke sig godt om. Det er fx ulovligt i Danmark at sælge billetter dyrere, end de er købt. Man kan heller ikke bede om hjælp hos Center for Klageløsning, der kun kan tage sager om handler mellem virksomheder og forbrugere.

Billethajer

Man kan også i værste fald risikere at falde i kløerne på en billethaj, så man bliver snydt. Billethajer kan fx finde på at sælge den samme billet flere gange. Måske får man slet ikke de billetter, man har betalt for. Eller også er de billetter, man får, falske.

Billetter i udlandet

Endelig skal man også overveje, hvad der bedst kan betale sig, hvis man gerne vil til udlandet og se en opera eller overvære en fodboldkamp. Det kan godt være, at man skal købe en hel pakkerejse og ikke kun billetterne.

Sidst opdateret 19.02.2018

Kunne du bruge siden?

ARTIKLER:

ANDRE EMNER:


nyhedsbrevHold dig opdateret
- abonnér på vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 15.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter