Køb af studenterhue

Der skal købes studenterhuer, blå bog og andet udstyr, når du og din klasse bliver studenter. Undgå ubehagelige overraskelser ved at følge disse råd.

Studenterhue

Vær opmærksom på, at leverandørerne af studenterhuerne, tøj og blå bog ikke må kontakte dig og din klasse per telefon, mail eller SMS, medmindre I selv har bedt dem om det.

Har I bedt hueleverandørerne om at ringe eller maile jer, men ikke ønsker yderligere kontakt med dem, så frabed jer dette per mail eller telefon.

Studenterhuer

Aftale om køb af studenterhuer

Få aftalen med hueleverandørerne på skrift, og gennemgå den i ro og mag, før I skriver under. Alle dele i aftalen skal oplyses klart og tydeligt. Det gælder fx hele forretningsgangen i aftalen: bestilling af huer, måltagning, betaling og levering.

Prisen på studenterhuer og andet udstyr skal være inklusive moms og andre afgifter. Eventuelle rabatter skal være tydelige for alle.

Få skrevet ind i aftalen, at studenterhuer, tøj og det øvrige udstyr skal leveres i god tid før jeres sidste eksaminer. Så har I mulighed for at gennemgå udstyret for eventuelle fejl. Aftal fx en dato for levering.

Læs ordrebekræftelsen godt igennem, og vær sikker på, at den stemmer overens med det, I har aftalt med leverandøren af studenterhuerne.

Studenterhuer skal leveres til tiden

En studenterhue skal jo som bekendt bruges til en bestemt begivenhed på en bestemt dag. Huen skal derfor leveres, så den er klar på dagen. Det er en fordel at betinge ved bestillingen, at huerne og det øvrige udstyr leveres noget tid før de sidste eksaminer, så I har mulighed for at gå varerne i gennem for mulige fejl. Hvis varerne ikke leveres som aftalt, kan I have ret til at annullere ordren.

Studenterhuer og fortrydelsesret

Når du og din klasse modtager studenterhuerne, tøjet og det andet udstyr, så undersøg, om det er i den kvalitet, I har aftalt med hueleverandørerne. Hvis det ikke er tilfældet, har I krav på at få rettet fejl eller at få ombyttet til en vare, der er magen til.

Vær opmærksom på, at I har 14 dages fortrydelsesret, hvis huerne, tøjet og udstyret er købt via nettet. Det gælder dog ikke, hvis varen skal laves specielt til dig, fx et påsyet navn i huen

Klager over studenterhuer

De studenterhuer, tøj og udstyr, I får leveret, skal være i orden og i den kvalitet, der er aftalt. Hvis varerne ikke er som aftalt, har I krav på at få fejl udbedret eller få ombyttet til en anden vare.

Send straks en skriftlig klage til hueleverandøren, hvis der er fejl ved produkterne eller i ordrebekræftelsen

Hvis I ikke kan blive enige med hueleverandørerne, kan I klage til Center for Klageløsning.

Sidst opdateret 19.02.2018

Kunne du bruge siden?

ARTIKLER:

ANDRE EMNER:


nyhedsbrevHold dig opdateret
- abonnér på vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 15.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter