Nyheder

 

Her kan du se alle nyheder fra Forbrug.dk. De er sorteret, så de nyeste ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter nyheder om specifikke emner.

 

 

Hvem har du købt din rejse af?

25. juli 2016

Det har betydning, hvem der sælger dig en rejse, hvis du vil klage, når noget går galt. Knap 900 sager er endt i Forbrugerklagenævnet, fordi rejsebureauerne ikke tydeligt nok oplyste, at de solgte rejsen på vegne af et flyselskab.

Det kan være en jungle at købe den rigtige rejse

21. juli 2016

Budgettet er i snit på 6.923 kroner pr person, når ferierejsen går til udlandet. Med så mange penge på spil gælder det om at finde det helt rigtige rejsemål, når vi planlægger ferien.

Frit tv-valg til mindst 650.000 husstande med fælles tv-forsyning

01. juli 2016

Husstande i foreninger og udlejningsejendomme får mulighed for at selv at vælge, om de vil være med i en fælles tv-aftale. Den nye lov træder i kraft 1. juli.

Pengespild på kørekortet

29. juni 2016

Der er store prisforskelle, når du skal tage kørekort. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek.

Rejsebureauer skal betale penge retur

24. juni 2016

Forbrugerklagenævnet har afgjort, at to forbrugere skal have deres penge tilbage fra rejsebureauer, fordi rejsebureauerne ikke havde oplyst tydeligt nok, at de solgte rejserne på vegne af flyselskaberne. Sagerne vil få betydning for yderligere 255 forbrugeres sager. 

Penge ud af vinduet på mobiltelefoni

24. juni 2016

Mere data, mere taletid, nye priser. Så snart du ved, hvad du har brug for, kan du være få klik fra at spare en god skilling på abonnementet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek. 

Nu skal du selv vælge, hvordan du vil betale

09. juni 2016

Fra den 9. juni ændres reglerne for betalingskort i EU. Det vil give flere valgmuligheder til forbrugerne, som også kan få glæde af mere kamp om at sænke butikkernes udgifter til at modtage betalingskort. 

Dobbelt så mange betalingskort som danskere

27. april 2016

Vi får flere betalingskort mellem hænderne, og vi bruger dem oftere. Det viser analysen ”Betalingskortmarkedet 2016”, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet for erhvervs- og vækstministeren.

Konfirmander risikerer dumme fejlkøb

08. april 2016

Blå mandag kan let ende i dyre fejlkøb. Mange unge ved ikke, hvad de har ret til, hvis købet skal byttes eller senere går i stykker.

Bedre overblik kan give billigere strøm

16. marts 2016

Nye regler på elmarkedet betyder, at forbrugerne fremover får lettere ved at overskue deres elregning. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer forbrugerne til at give elaftalen et tjek, når regningen kommer.


nyhedsbrevHold dig opdateret
- abonnér på vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 16.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter