Skip navigation

Nyheder

 

Her kan du se alle nyheder fra forbrug.dk. De er sorteret, så de nyeste ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter nyheder om specifikke emner.

 

 

Gå til Tjek, hvor du handler, før du betaler for en vare på nettet

09. september 2015

Hvis du handler uden for EU, kan det udløse en ekstraregning for told eller moms. Det kan også være svært at klage, hvis noget går galt i handlen. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lancerer nu en kampagne, der skal lære de unge om deres rettigheder på nettet.

Gå til De unge kender ikke deres rettigheder, når de handler på nettet

08. september 2015

Forventningens glæde bliver jævnligt overhalet indenom af ærgrelse, når de unge pakker det seneste netkøb som fx den nye bluse eller mobiltelefon ud. De unge er nemlig rigtig gode til at handle i netbutikker, men desværre knap så gode til at kende og bruge deres rettigheder. En ny kampagne skal lære de unge, hvad de skal gøre, hvis handlen er gået skævt.

Gå til Forbrugerne: De her markeder er komplicerede

08. juli 2015

Mange forbrugere har svært ved at vurdere, om det kan betale sig at skifte bank eller forsikring. Det viser en ny undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der råder forbrugerne til løbende at tjekke, om de har det bedste produkt til prisen.

Gå til Kun få af os forhandler om prisen

06. juli 2015

Danskere er generelt tilbageholdne med at forhandle om prisen, selvom det ofte kan betale sig. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. På den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, kan forbrugerne få råd om, hvordan de forhandler om prisen.

Gå til Det kan betale sig – men vi skifter sjældent leverandør

04. juli 2015

Der er typisk gevinster at hente ved at skifte leverandør, men kun få gør det, viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. På den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, kan forbrugerne hente inspiration til, hvordan de selv opnår det bedste produkt til prisen.

Gå til Krise i Grækenland kan påvirke din rejse

03. juli 2015

Turen går til Grækenland – eller gør den? Økonomisk ustabilitet truer det græske samfund og dermed også de 200.000 danskere, der har bestilt sommerferie, og de mange danskere der allerede er i landet. Men hvad gør du, hvis du ikke kan flyve til/fra lufthavnen på din græske feriedestination?

Gå til Forbrugere får ikke penge tilbage i Dreamliner-sager

24. marts 2015

Forbrugere, der har klaget over at blive transporteret med et andet fly end Norwegians Dreamliner, har ikke krav på at få et afslag i prisen. Det har Forbrugerklagenævnet afgjort.

Gå til Din ret ved flystrejke er en kompliceret affære

04. marts 2015

Norwegians kunder har ikke nødvendigvis samme rettigheder som SAS-kunder, når strejker aflyser flyrejser. Den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, vejleder flypassagerer om deres rettigheder.

Gå til Stadig flere forbrugersager løses med forlig

24. februar 2015

Forbrugeråret 2014 var præget af, at en større del af sagerne i Forbrugerklagenævnet endte med, at parterne selv fandt en løsning. Samtidig var det året, hvor den nye forbrugeraftalelov trådte i kraft.

Gå til Forbrug.dk – nu også for virksomheder

19. februar 2015

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen oplever et behov for bedre information til erhvervsdrivende om forbrugerbeskyttelsesreglerne. Derfor lancerer den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, et område med forbrugerinformation målrettet erhvervsdrivende.


nyhedsbrevFå ny viden om forbrugerområdet
- tilmeld dig vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 16.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter