Skip navigation

Nyheder

 

Her kan du se alle nyheder fra forbrug.dk. De er sorteret, så de nyeste ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter nyheder om specifikke emner.

 

 

Gå til Mange over 60 dumper i viden om rettigheder ved netkøb

23. september 2016

Ældre har gode erfaringer med at bruge penge på nettet. Men en undersøgelse blandt forbrugere over 60 år viser, at mange har huller i kendskabet til deres rettigheder ved netkøb. 

Gå til Dyrt ikke at tjekke flybilletten

27. juli 2016

Forbrugerklagenævnet har afgjort, at en forbruger skal betale 1.712 kr. i gebyr for assistance med check-in i lufthavnen. Rejseselskabet har siden sænket sit gebyr, men der er stadig god grund til at have styr på flybillettens vilkår.

Gå til Hvem har du købt din rejse af?

25. juli 2016

Det har betydning, hvem der sælger dig en rejse, hvis du vil klage, når noget går galt. Knap 900 sager er endt i Forbrugerklagenævnet, fordi rejsebureauerne ikke tydeligt nok oplyste, at de solgte rejsen på vegne af et flyselskab.

Gå til Det kan være en jungle at købe den rigtige rejse

21. juli 2016

Budgettet er i snit på 6.923 kroner pr person, når ferierejsen går til udlandet. Med så mange penge på spil gælder det om at finde det helt rigtige rejsemål, når vi planlægger ferien.

Gå til Frit tv-valg til mindst 650.000 husstande med fælles tv-forsyning

01. juli 2016

Husstande i foreninger og udlejningsejendomme får mulighed for at selv at vælge, om de vil være med i en fælles tv-aftale. Den nye lov træder i kraft 1. juli.

Gå til Pengespild på kørekortet

29. juni 2016

Der er store prisforskelle, når du skal tage kørekort. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek.

Gå til Rejsebureauer skal betale penge retur

24. juni 2016

Forbrugerklagenævnet har afgjort, at to forbrugere skal have deres penge tilbage fra rejsebureauer, fordi rejsebureauerne ikke havde oplyst tydeligt nok, at de solgte rejserne på vegne af flyselskaberne. Sagerne vil få betydning for yderligere 255 forbrugeres sager. 

Gå til Penge ud af vinduet på mobiltelefoni

24. juni 2016

Mere data, mere taletid, nye priser. Så snart du ved, hvad du har brug for, kan du være få klik fra at spare en god skilling på abonnementet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek. 

Gå til Nu skal du selv vælge, hvordan du vil betale

09. juni 2016

Fra den 9. juni ændres reglerne for betalingskort i EU. Det vil give flere valgmuligheder til forbrugerne, som også kan få glæde af mere kamp om at sænke butikkernes udgifter til at modtage betalingskort. 

Gå til Dobbelt så mange betalingskort som danskere

27. april 2016

Vi får flere betalingskort mellem hænderne, og vi bruger dem oftere. Det viser analysen ”Betalingskortmarkedet 2016”, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet for erhvervs- og vækstministeren.


 brev1Få ny viden om forbrugerområdet
 - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook Gør som mere end 16.000 danskere
 - følg os på Facebook

Twitter
 Få aktuelle tips, råd og nyheder
 - deltag i debatten på Twitter

hammerSe afgørelser fra Forbrugerklagenævnet