Skip navigation

Nyheder

 

Her kan du se alle nyheder fra Forbrug.dk. De er sorteret, så de nyeste ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter nyheder om specifikke emner.

 

 

Penge ud af vinduet på mobiltelefoni

24. juni 2016

Mere data, mere taletid, nye priser. Så snart du ved, hvad du har brug for, kan du være få klik fra at spare en god skilling på abonnementet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek. 

Nu skal du selv vælge, hvordan du vil betale

09. juni 2016

Fra den 9. juni ændres reglerne for betalingskort i EU. Det vil give flere valgmuligheder til forbrugerne, som også kan få glæde af mere kamp om at sænke butikkernes udgifter til at modtage betalingskort. 

Dobbelt så mange betalingskort som danskere

27. april 2016

Vi får flere betalingskort mellem hænderne, og vi bruger dem oftere. Det viser analysen ”Betalingskortmarkedet 2016”, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet for erhvervs- og vækstministeren.

Konfirmander risikerer dumme fejlkøb

08. april 2016

Blå mandag kan let ende i dyre fejlkøb. Mange unge ved ikke, hvad de har ret til, hvis købet skal byttes eller senere går i stykker.

Bedre overblik kan give billigere strøm

16. marts 2016

Nye regler på elmarkedet betyder, at forbrugerne fremover får lettere ved at overskue deres elregning. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer forbrugerne til at give elaftalen et tjek, når regningen kommer.

Skiferie er ikke kun sjov

03. februar 2016

Ski og boards, der ikke kommer frem, busser der ikke venter, fugtige mobiltelefoner og dobbeltforsikringer. Det er problemer, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen typisk møder hos de sneglade forbrugere. 

Har du styr på, om julegaven kan byttes?

26. december 2015

Lå der flere ens gaver til dig under årets juletræ? Hvis en af gaverne skal byttes, kan det være afgørende, om den er købt i en butik eller på nettet.

Første sager om værdiforringelse afgjort: Forbrugerne får alle penge retur

17. december 2015

Forbrugerklagenævnet har netop afgjort de første sager efter reglerne om værdiforringelse, når forbrugerne fortryder et netkøb. I begge sager har forbrugerne fået hele købesummen retur, fordi netbutikkerne ikke havde informeret korrekt.

Er et forbrugslån altid den bedste løsning?

16. december 2015

En rundspørge foretaget for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at over halvdelen af forbrugerne låner til forbrug uden at overveje, om det er den bedste løsning for dem. På den offentlige forbrugerportal, forbrug.dk, kan forbrugerne fra i dag hente gode råd om, hvad de kan overveje, før de tager lånet.

Sådan undgår du faldgruber ved julens netkøb

30. november 2015

Du kan risikere at dumpe ind i problemer, når du køber julegaver på nettet. Mange af os kender nemlig ikke reglerne for at fortryde et netkøb, og det kan føre til skuffelser, hvis gaven viser sig ikke at kunne byttes. Sæt dig ind i reglerne, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.


nyhedsbrevFå ny viden om forbrugerområdet
- tilmeld dig vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 16.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter