Skip navigation

Nyheder

 

Her kan du se alle nyheder fra forbrug.dk. De er sorteret, så de nyeste ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter nyheder om specifikke emner.

 

 

Gå til Frit tv-valg til mindst 650.000 husstande med fælles tv-forsyning

01. juli 2016

Husstande i foreninger og udlejningsejendomme får mulighed for at selv at vælge, om de vil være med i en fælles tv-aftale. Den nye lov træder i kraft 1. juli.

Gå til Pengespild på kørekortet

29. juni 2016

Der er store prisforskelle, når du skal tage kørekort. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek.

Gå til Rejsebureauer skal betale penge retur

24. juni 2016

Forbrugerklagenævnet har afgjort, at to forbrugere skal have deres penge tilbage fra rejsebureauer, fordi rejsebureauerne ikke havde oplyst tydeligt nok, at de solgte rejserne på vegne af flyselskaberne. Sagerne vil få betydning for yderligere 255 forbrugeres sager. 

Gå til Penge ud af vinduet på mobiltelefoni

24. juni 2016

Mere data, mere taletid, nye priser. Så snart du ved, hvad du har brug for, kan du være få klik fra at spare en god skilling på abonnementet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag et nyt pristjek. 

Gå til Nu skal du selv vælge, hvordan du vil betale

09. juni 2016

Fra den 9. juni ændres reglerne for betalingskort i EU. Det vil give flere valgmuligheder til forbrugerne, som også kan få glæde af mere kamp om at sænke butikkernes udgifter til at modtage betalingskort. 

Gå til Dobbelt så mange betalingskort som danskere

27. april 2016

Vi får flere betalingskort mellem hænderne, og vi bruger dem oftere. Det viser analysen ”Betalingskortmarkedet 2016”, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet for erhvervs- og vækstministeren.

Gå til Konfirmander risikerer dumme fejlkøb

08. april 2016

Blå mandag kan let ende i dyre fejlkøb. Mange unge ved ikke, hvad de har ret til, hvis købet skal byttes eller senere går i stykker.

Gå til Bedre overblik kan give billigere strøm

16. marts 2016

Nye regler på elmarkedet betyder, at forbrugerne fremover får lettere ved at overskue deres elregning. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer forbrugerne til at give elaftalen et tjek, når regningen kommer.

Gå til Skiferie er ikke kun sjov

03. februar 2016

Ski og boards, der ikke kommer frem, busser der ikke venter, fugtige mobiltelefoner og dobbeltforsikringer. Det er problemer, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen typisk møder hos de sneglade forbrugere. 

Gå til Har du styr på, om julegaven kan byttes?

26. december 2015

Lå der flere ens gaver til dig under årets juletræ? Hvis en af gaverne skal byttes, kan det være afgørende, om den er købt i en butik eller på nettet.


nyhedsbrevFå ny viden om forbrugerområdet
- tilmeld dig vores nyhedsbrev

FacebookGør som mere end 16.000 danskere
- følg os på Facebook

TwitterFå aktuelle tips, råd og nyheder
- deltag i debatten på Twitter