Skip navigation

Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Gå til Bil købt på kredit

Biler og motorcykler købes ofte på kredit. I mange tilfælde foreslår bilforhandleren et lån gennem et finansieringsselskab, der har brochurer liggende hos sælgeren.

Gå til Er du uenig med autoværkstedet om regningen?

Er du og autoværkstedet uenige om regningen, er det vigtigt, at du kan dokumentere, hvad der er aftalt om arbejdets omfang og prisen på reparation af din bil.

Gå til Problemer med bilreparationen

Viser reparationen af din bil sig at være mangelfuld, kan du forlange, at arbejdet bliver lavet om uden udgift for dig. Kontakt straks autoværkstedet.

Gå til Mærkeværksted eller uafhængigt autoværksted?

Når din bil skal repareres, skal du tage stilling til, om det skal foregå på et mærkeværksted, der normalt kun tager et bilmærke, eller et uafhængigt autoværksted.

Gå til Elcykler

Læs mere om, hvad du kan have ret til, hvis elcyklen har en fejl, eller batteriet på elcyklen aflader meget hurtigt. Se også, hvordan du klager over elcykler.

Gå til Typiske fejl ved barnevogne

Mange af de problemer med barnevogne, forbrugerne oplever over, skyldes omstændigheder ved brugen. Læs her eksempler på fejl, som andre har klaget over.

Gå til Guide: Fjern et tilknyttet kreditkort i App Store

Hvis du allerede har knyttet et betalingskort til din konto hos iTunes eller App Store, får du her en guide til, hvordan du fjerner dit betalingskort igen.

Gå til Guide: Fjern et tilknyttet kreditkort i Google Play

Har du tilknyttet et betalingskort til din Google Play-konto? Her får du en guide til, hvordan du fjerner dit betalingskort fra kontoen igen.

Gå til Guide: Slå muligheden for køb af apps og in-apps fra i App Store

På din iPhone eller iPad har du mulighed for at begrænse muligheden for køb af apps eller tilkøb i apps. Du har også mulighed for helt at lukke af for køb.

Gå til Guide: Opret et Apple-id uden et tilknyttet kreditkort

Du kan oprette et Apple-id hos App Store, hvor der ikke er tilknyttet et kreditkort. Dit barn får mulighed for at hente gratis spil, og du undgår en stor regning.