Skip navigation

Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Gå til Autoriseret eller uafhængigt autoværksted?

Når din bil skal repareres, skal du tage stilling til, om det skal foregå på et autoriseret værksted, der ofte kun tager bestemte bilmærker, eller et uafhængigt autoværksted.

Gå til Elcykler

Læs mere om, hvad du kan have ret til, hvis elcyklen har en fejl, eller batteriet på elcyklen aflader meget hurtigt. Se også, hvordan du klager over elcykler.

Gå til Typiske fejl ved barnevogne

Mange af de problemer med barnevogne, forbrugerne oplever over, skyldes omstændigheder ved brugen. Læs her eksempler på fejl, som andre har klaget over.

Gå til Guide: Fjern et tilknyttet kreditkort i App Store

Hvis du allerede har knyttet et betalingskort til din konto hos iTunes eller App Store, får du her en guide til, hvordan du fjerner dit betalingskort igen.

Gå til Guide: Fjern et tilknyttet kreditkort i Google Play

Har du tilknyttet et betalingskort til din Google Play-konto? Her får du en guide til, hvordan du fjerner dit betalingskort fra kontoen igen.

Gå til Guide: Slå muligheden for køb af apps og in-apps fra i App Store

På din iPhone eller iPad har du mulighed for at begrænse muligheden for køb af apps eller tilkøb i apps. Du har også mulighed for helt at lukke af for køb.

Gå til Guide: Opret et Apple-id uden et tilknyttet kreditkort

Du kan oprette et Apple-id hos App Store, hvor der ikke er tilknyttet et kreditkort. Dit barn får mulighed for at hente gratis spil, og du undgår en stor regning.

Gå til Guide: Sæt kodeord til forud for hvert køb i App Store

Du kan indstille din konto hos App Store, så der skal indtastes en kode forud for hvert køb af apps. Koden skal være hemmelig for barnet.

Gå til Guide: Sæt kodeord til forud for hvert køb i Google Play

Hos Google Play har du mulighed for at begrænse køb af apps og tilkøb i apps. Det kan du gøre ved at indstille mobilen til at kræve kodeord forud for et køb. Følg denne guide.