Skip navigation

Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Gå til Streaming – dataforbrug og hastigheden på dit net

Du bruger en del data, når du streamer film, musik mv. på din mobil, tablet eller computer. Her kan du læse mere om dataforbrug og krav til hastigheden på dit net.

Gå til Valg af tv-pakke

Inden du slår dig fast på en bestemt tv-pakke, er det vigtigt, at du fx har styr på kanaler og den samlede pris på tv-pakken inklusive afgifter og gebyrer.

Gå til FAKTAARK: Det betaler sig at være en aktiv fitnesskunde

Kun hver femte af os har skiftet fitnessselskab inden for de seneste to år. Men det betaler sig for næsten 90 procent af dem, der prøver. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Der er penge at spare - men få skifter indboforsikring

Der vil i mange tilfælde være penge at spare eller et bedre produkt at hente ved at skifte forsikringsselskab, men kun få gør det. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Det kan give gevinst at forhandle om investeringsproduktet

Syv ud af 10 får enten en bedre pris eller ydelse, når de forhandler om prisen med deres investeringsforening. Men kun få går efter gevinsten. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Det kan give penge i posen at skifte bank

Kun omkring hver tiende af os har inden for de seneste to år skiftet bank. Men der kan være penge at spare eller en bedre ydelse at hente for dem, som tager springet. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Det kan ofte betale sig at skifte mobilselskab

Det vil ofte kaste et bedre tilbud af sig, hvis du skifter mobilselskab. Næsten 70 procent fik en bedre pris, når de skiftede selskab. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Det lykkes ofte at få håndværkeren ned i pris

Det kan ofte betale sig at prøve at få en bedre pris eller ydelse hos håndværkeren, men seks ud af 10 accepterer tilbuddet uden forhandling. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Dit realkreditlån er også til forhandling

Forbrugerne kan ofte høste en bedre pris eller ydelse ved at skifte realkreditselskab. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.

Gå til FAKTAARK: Få bilejere forhandler med mekanikeren

Kun omkring hver fjerde bilejer forsøger at få en bedre pris eller ydelse, når den firhjulede skal på autoværksted. Men det giver ofte bid, hvis man prøver. Det viser nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som har undersøgt forbrugernes skifteadfærd på 13 markeder.