Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Klager over deleøkonomi

18. juni 2018

Når du har købt en deleøkonomisk tjeneste af en anden privatperson, kan du ikke få en klage behandlet i et ankenævn, hvis der senere opstår problemer.

Skat, håndværkerfradrag og deleøkonomi

18. juni 2018

Det kan være både nemt og sjovt at indgå i deleøkonomi. Dog skal du kende nogle enkelte regler om for eksempel skat for at undgå problemer. Læs mere her.

Forsikring og deleøkonomi

18. juni 2018

Idet udbyderen af en deleøkonomisk tjeneste er en anden privatperson, kan du ikke forvente, at han eller hun er forsikret, ligesom en virksomhed er.

Børn og mobilabonnementer

19. oktober 2017

Abonnementer, fx et mobilabonnement, kan ifølge loven ikke tegnes af børn og unge under 18 år. Sker det alligevel, er aftalen ikke bindende for den unge.

Mobilabonnement - opsigelse, binding og gebyrer

13. oktober 2017

Tjek aftalevilkår, fx om du skal betale gebyrer, og hvor lang tid du har til at opsige dit gamle abonnement, før du tegner et nyt mobilabonnement.

Guide: Skift fastnetabonnement

21. september 2016

Vil du skifte fastnetabonnement? Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, og få hjælp til at sammenligne de forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Markedsføring af bredbånd

13. oktober 2017

Hastigheden på dit bredbånd afhænger af flere ting. Fx hvilken slags bredbånd du har, hvor mange brugere der er på, og om du fx befinder dig i bygning, der nedsætter hastigheden.

Ændringer i abonnementet

15. maj 2006

Et forbehold for ændringer i abonnementet skal være formuleret klart og tydeligt, og du skal have et varsel om ændringerne i rimelig tid, før de træder i kraft.

Abonnement på bogklub

15. maj 2006

Tjek, om bogklubbens prisenr er lavere end i butikkerne, når forsendelsen er betalt, og om tilbuddet er betinget af, at du køber et vist antal bøger.

Abonnementer på nettet

08. juni 2010

Læs altid vilkårene igennem, når du tegner et abonnement på nettet – særligt hvis du skal oplyse dit mobilnummer eller dine betalingskortoplysninger ved købet.