Skip navigation

Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Klager over deleøkonomi

Når du har købt en deleøkonomisk tjeneste af en anden privatperson, kan du ikke få en klage behandlet i et ankenævn, hvis der senere opstår problemer.

Skat, håndværkerfradrag og deleøkonomi

Det kan være både nemt og sjovt at indgå i deleøkonomi. Dog skal du kende nogle enkelte regler om for eksempel skat for at undgå problemer. Læs mere her.

Forsikring og deleøkonomi

Idet udbyderen af en deleøkonomisk tjeneste er en anden privatperson, kan du ikke forvente, at han eller hun er forsikret, ligesom en virksomhed er.

Børn og mobilabonnementer

Abonnementer, fx et mobilabonnement, kan ifølge loven ikke tegnes af børn og unge under 18 år. Sker det alligevel, er aftalen ikke bindende for den unge.

Mobilabonnement - opsigelse, binding og gebyrer

Tjek aftalevilkår, fx om du skal betale gebyrer, og hvor lang tid du har til at opsige dit gamle abonnement, før du tegner et nyt mobilabonnement.

Guide: Skift fastnetabonnement

Vil du skifte fastnetabonnement? Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, og få hjælp til at sammenligne de forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Ændringer i abonnementet

Et forbehold for ændringer i abonnementet skal være formuleret klart og tydeligt, og du skal have et varsel om ændringerne i rimelig tid, før de træder i kraft.

Bogklubber

Tjek, om bogklubbens priser er lavere end i butikkerne, når forsendelsen er betalt, og om tilbuddet er betinget af, at du køber et vist antal bøger.

Skift af faste aftaler som abonnementer og lån

Overvejer du at skifte abonnement, forsikring eller dit lån hos banken? Følg vores guide, så du kan finde frem til det tilbud, der passer dig bedst.

Prisen på Betalingsservice

Det er hurtigt og nemt at betale sin forsikring eller fitnessabonnement via Betalingsservice. Men prisen for de automatiske betalinger kan variere.