Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Klager over deleøkonomi

18. juni 2018

Når du har købt en deleøkonomisk tjeneste af en anden privatperson, kan du ikke få en klage behandlet i et ankenævn, hvis der senere opstår problemer.

Skat, håndværkerfradrag og deleøkonomi

18. juni 2018

Det kan være både nemt og sjovt at indgå i deleøkonomi. Dog skal du kende nogle enkelte regler om for eksempel skat for at undgå problemer. Læs mere her.

Forsikring og deleøkonomi

18. juni 2018

Idet udbyderen af en deleøkonomisk tjeneste er en anden privatperson, kan du ikke forvente, at han eller hun er forsikret, ligesom en virksomhed er.

Børn og mobilabonnementer

19. oktober 2017

Abonnementer, fx et mobilabonnement, kan ifølge loven ikke tegnes af børn og unge under 18 år. Sker det alligevel, er aftalen ikke bindende for den unge.

Mobilabonnement - opsigelse, binding og gebyrer

13. oktober 2017

Tjek aftalevilkår, fx om du skal betale gebyrer, og hvor lang tid du har til at opsige dit gamle abonnement, før du tegner et nyt mobilabonnement.

Guide: Skift fastnetabonnement

21. september 2016

Vil du skifte fastnetabonnement? Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, og få hjælp til at sammenligne de forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Ændringer i abonnementet

15. maj 2006

Et forbehold for ændringer i abonnementet skal være formuleret klart og tydeligt, og du skal have et varsel om ændringerne i rimelig tid, før de træder i kraft.

Bogklubber

15. maj 2006

Tjek, om bogklubbens priser er lavere end i butikkerne, når forsendelsen er betalt, og om tilbuddet er betinget af, at du køber et vist antal bøger.

Skift af faste aftaler som abonnementer og lån

17. oktober 2017

Overvejer du at skifte abonnement, forsikring eller dit lån hos banken? Følg vores guide, så du kan finde frem til det tilbud, der passer dig bedst.

Fælles tv-forsyning - opsigelse og klager

29. juni 2016

Du kan opsige din aftale om fælles tv-forsyning med en måneds varsel til udgangen af en måned. Det er dog ikke sikkert, at du kan komme ud af aftalen med det samme.