Skip navigation

Artikler

 

Her kan du se de nyeste artikler på forbrug.dk. De er sorteret, så de senest opdaterede ligger øverst, men du kan bruge søgefeltet, hvis du leder efter artikler om specifikke emner.

 

Gå til Gode råd: Hvis du overvejer at købe en rejse

Er du usikker på, om du kan bestille en rejse til senere på året på grund af coronavirus? Her er gode råd til, hvordan du bedst kan sikre dig mod at miste pengene.

Gå til Børn og mobilabonnementer

Abonnementer, fx et mobilabonnement, kan ifølge loven ikke tegnes af børn og unge under 18 år. Sker det alligevel, er aftalen ikke bindende for den unge.

Gå til Mobilabonnement - opsigelse, binding og gebyrer

Tjek aftalevilkår, fx om du skal betale gebyrer, og hvor lang tid du har til at opsige dit gamle abonnement, før du tegner et nyt mobilabonnement.

Gå til Guide: Skift fastnetabonnement

Vil du skifte fastnetabonnement? Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, og få hjælp til at sammenligne de forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Gå til Ændringer i abonnementet

Et forbehold for ændringer i abonnementet skal være formuleret klart og tydeligt, og du skal have et varsel om ændringerne i rimelig tid, før de træder i kraft.

Gå til Bogklubber

Tjek, om bogklubbens priser er lavere end i butikkerne, når forsendelsen er betalt, og om tilbuddet er betinget af, at du køber et vist antal bøger.

Gå til Skift af faste aftaler som abonnementer og lån

Overvejer du at skifte abonnement, forsikring eller dit lån hos banken? Følg vores guide, så du kan finde frem til det tilbud, der passer dig bedst.

Gå til Prisen på Betalingsservice

Det er hurtigt og nemt at betale sin forsikring eller fitnessabonnement via Betalingsservice. Men prisen for de automatiske betalinger kan variere.

Gå til Fælles tv-forsyning - opsigelse og klager

Du kan opsige din aftale om fælles tv-forsyning med en måneds varsel til udgangen af en måned. Det er dog ikke sikkert, at du kan komme ud af aftalen med det samme.