Skip navigation

Guide: Opret et Apple-id uden et tilknyttet kreditkort

Sidst opdateret:

Du kan oprette et Apple-id hos App Store, hvor der ikke er tilknyttet et kreditkort. Dit barn får mulighed for at hente gratis spil, og du undgår en stor regning.

 1. Log ud af din konto. Klik ind i App Store, tryk på din profil oppe i højre hjørne, og vælg ”log ud”. Hvis du allerede er logget ud af din konto, vil der stå ”log ind”.
 2. Find en gratis app i App Store. For at kunne oprette et Apple-id uden et kreditkort tilknyttet skal app’en være gratis. Tryk evt. på "apps" i den nederste bjælke. Prisen på appen vil stå ud for den. Tryk på ”Hent” ud for den pågældende app og derefter på ”Installér”.
 3. Log ind. Du får nu mulighed for at bruge eksisterende Apple-id eller at oprette et nyt Apple-id. Vælg ”Opret nyt Apple-id”
  screenshot
 4. Tjek, at der står ”Danmark”, og tryk derefter på ”Vilkår og betingelser for Apple Medietjenester”
  screenshot 
 5. Gennemgå vilkår og betingelser, og tryk derefter på ”Erklær dig enig i Vilkår og betingelser.” Udfyld derefter e-mail og adgangskode, og tryk på "Næste." 
  screenshot 
 6. Udfyld navn, fødselsdato og sikkerhedsspørgsmål, og tryk derefter på ”Næste”.
  screenshot
 7. Betalingsmetode. Du kan nu vælge ”Intet” som betalingsmetode. Indtast de øvrige oplysninger, og tryk på ”Næste” – og følg herefter resten af opsætningsguiden.

   screenshot 

8. Kan du ikke vælge "Intet", kan der være forskellige årsager til dette. Fx vil du ikke kunne vælge "intet", hvis det er første gang, du bruger App Store med et Apple-id. 

KUNNE DU BRUGE SIDEN?