Gå til resume Gå til indhold

Skift forsikringsselskab

Dine forsikringsbehov ændrer sig livet igennem, og måske er det forsikringsselskab, du er kunde hos lige nu, ikke det bedste og billigste. Vores tema guider dig til den bedste forsikringsaftale.

Måske har du fået børn, købt bil eller hus. Gå dine forsikringer efter i sømmene, og vurdér, om de passer til din livssituation, eller om der mangler noget.

Brug også vores skema til at evaluere de forskellige forsikringstilbud, og se, hvilket der passer bedst til dig.

Se også vores tema om skift leverandør.

 
Hvad er dine forsikringsbehov?
Dine forsikringsbehov kan ændre sig, når din livssituation ændrer sig. Det sker fx, når du flytter hjemmefra, får børn eller bliver skilt. P&ar ...
Du er nu klar til at skifte forsikringsselskab. Inden du skriver endeligt under på kontrakten, er der nogle praktiske ting, som er gode at have i baghovedet.
Vil du skifte forsikring, men er du lidt i tvivl om, hvordan du helt konkret skal gå frem? Her får du en kort guide til, hvordan du finder det tilbud, som stemmer bedst overens med dine behov.
 

Når du skal gennemgå tilbuddene

Når du har indhentet tilbuddene, er det tid til at gå dem efter i sømmene og forhandle den endelige pris på plads med forsikringsselskaberne.

Ordbog - forsikringsmarkedet

Kender du forskellen på en indboforsikring og en husforsikring? Og har du styr på, hvad en forkortet opsigelse er? Her får du et indblik i de typiske begreber, der gælder på forsikringsmarkedet.

Skema til evaluering af tilbud

Forsikringsselskabernes betingelser er ofte meget lange og kan være svære at sammenligne. Her får du et skema, som kan være med at gøre det lidt lettere.

Skift forsikringsselskab

Når du kender dine forsikringsbehov, kan du begynde at afsøge forsikringsmarkedet for tilbud. Forsøg at begrænse antallet af tilbud – så er det nemmere for dig at skabe et overblik.
 

Forbruger hotlinen

Se, hvad andre har spurgt om og få at vide, hvad du kan gøre
Tilmeld dig vores nyheder
Få ny viden og vejledning om dine forbrugerrettigheder

Forbrug.dk er portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen.