Gå til resume Gå til indhold

Skift bredbånd

Har dit bredbånd den hastighed, du ønsker? Eller kan du ved at skifte produkt eller udbyder få et bredbånd, som passer bedre til dine behov? Her får du en guide til, hvordan du undersøger bredbåndsmarkedet for tilbud.
 
Kvikguide – sådan får du nyt bredbånd
Skal du have nyt bredbånd? Her får du en kort guide til, hvordan du finder frem til det tilbud, som stemmer overens med dine behov.
Det kan måske være svært for dig at overskue de mange udbydere og produkter, der findes på bredbåndsmarkedet. Her får du en tjekliste til, hvordan du trin for trin skaber dig et overblik.
Har dit bredbånd den rigtige hastighed? Og betaler du den rigtige pris for det? Måske kan du ved at skifte produkt eller udbyder få et bredbånd, der både er bedre og billigere.
 

Klar tale i markedsføringen

Hastigheden på dit bredbånd afhænger af flere ting. Fx hvilken slags bredbånd du har, hvor mange brugere der er på, og om du fx befinder dig i bygning, der nedsætter hastigheden. Det er ikke altid muligt at angive den præcise hastighed. En udb ...

Ordbog - bredbåndsmarkedet

Når du skal købe nyt bredbånd, er der en række begreber, som kan være svære at forstå, men som har betydning for indholdet af produktet. Her får du en forklaring på nogle af de begreber, du måske vil støde på.

Skema til afvejning af tilbud

Du kan få styr på tilbuddene ved at udfylde dette skema.

Vælg det bedste bredbåndstilbud

Når du har indsamlet information om priser og bredbåndsprodukter, skal du i gang med selve udvælgelsesprocessen. Det kan være svært at overskue tilbuddene, men her får du et redskab til, hvordan du skaber dig et overblik.

Når du har valgt et produkt

Inden du skriver under på den endelige aftale med bredbåndsudbyderen, bør du læse den grundigt igennem. Der kan være vilkår i aftalen, som det er en god idé at være særligt opmærksom på, så du ikke ender i en faldgru ...
 

Forbruger hotlinen

Se, hvad andre har spurgt om og få at vide, hvad du kan gøre
Der gælder særlige regler for det, der hedder pakkerejser. Nogle pakkerejser er sat sammen af bureauer, men du kan også selv sammensætte din rejse, så du er dækket af reglerne for pakkerejser.
6 gode råd hvis du er gravid og skal rejse med fly
Læs reglerne for, hvor langt henne du må være i din graviditet, når du skal rejse med fly.
Prisportaler
Vidste du at:

- de tre mest besøgte danske sammenligningssider har i gennemsnit 3 mio. besøgende hver måned?
- de fleste bruger siderne til at indhente information om priser for at sikre, at de køber varen det billigste sted?
- ca. hver tredje også bruger siderne til at få mere at vide om produkternes egenskaber?
- du altid har 14 dages returret, når du handler på nettet?
- du styrker konkurrencen, når du aktivt forsøger at opnå den bedste handel
Tilmeld dig vores nyheder
Få ny viden og vejledning om dine forbrugerrettigheder

Forbrug.dk er portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen.