Gå til resume Gå til indhold

Fitness

Find det rigtige fitnesscenter og det rigtige abonnement. Her i temaet kan du læse, hvad du skal tjekke, før du melder dig ind i et fitnesscenter.

Du kan fx tjekke prisen på forskellige abonnementsformer, firmarabatter og lignende.

Kend også dine rettigheder, når du vil opsige dit medlemskab, bliver opkrævet gebyrer, eller hvis fitnesscentret ændrer på vilkårene i abonnementet.

 
Gode råd om fitnessaftaler
Følg de gode råd, så du kan undgå ærgrelser senere.
Du kan undgå ærgrelser og unødvendige udgifter hos fitnesscentret, hvis du har disse tommelfingerregler i baghovedet.
Når du tegner et fitnessabonnement, er det en god idé at undersøge, hvordan du opsiger det. Tjek, om der er et bestemt opsigelsesvarsel eller andre betingelser, du skal overholde, før du kan opsige abonnementet.
 

Hvad er prisen på abonnementet?

Der er forskel på, hvad de forskellige fitnessabonnementer koster, afhængigt af hvilken kæde der står bag, og hvad abonnementet indeholder.

Hvad betaler du for?

Inden du tegner et fitnessabonnement, er det værd ikke blot at tjekke prisen, men også at tjekke, om der er eventuelle ekstrabeløb, du skal betale, fx for at gå til holdundervisning. Det kan blive dyrere, end du tror.

Hvad er dine behov?

Afklar dine behov, før du tegner et fitnessabonnement. Måske vælger du ud fra prisen, holdsammensætningen, beliggenheden eller de muligheder, centret tilbyder dig.

Bindingstider i fitnessabonnementet

Når du som forbruger tegner et fitnessabonnement, vil du ofte være bundet af aftalen i en periode. Nogle fitnesscentre tilbyder dog abonnementer uden binding.

Ændringer i dit fitnessabonnement

Ønsker fitnesscentret at tage forbehold for, at det kan ændre dit fitnessabonnement, skal det stå klart og tydeligt i aftalevilkårene, og du skal have et varsel om ændringerne i rimelig tid, før de træder i kraft.

Gode råd om fitnessaftaler

Med nogle få tommelfingerregler i baghovedet kan du undgå ærgrelser og unødvendige udgifter hos fitnesscentret.
 

Forbruger hotlinen

Se, hvad andre har spurgt om og få at vide, hvad du kan gøre
Tilmeld dig vores nyheder
Få ny viden og vejledning om dine forbrugerrettigheder

Forbrug.dk er portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen.