Gå til resume Gå til indhold

Om forbrug.dk

Her kan du finde information om hjemmesiden forbrug.dk. Du kan blandt andet læse om forbrug.dk's privatlivspolitik, om brug af materialer fra forbrug.dk, og hvordan du med RSS feeds hurtigt kan få de nyeste informationer.

 
Privatlivspolitik
Privatlivspolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger på www.forbrug.dk, www.kfst.dk og minsag.forbrug.dk.
Ønsker du at bruge materiale fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, skal du overholde en række retningslinjer. Det er lovligt at linke til www.forbrug.dk. Dybe links er også i orden. I tvivlstilfælde kan du rette kontakt til redakt&os ...
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen overvåger ikke systematisk kommentarer eller indlæg, men forbeholder sig retten til uden varsel at slette indlæg eller kommentarer, hvis de overskrider følgende retningslinjer/spilleregler:
 

Kontakt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Du har forskellige muligheder for at kontakte os afhængig af, hvad dit ærinde er. Skriftlige henvendelser kan sendes med posten eller som sikker email. Hvis du har kommentarer eller ideer til forbrug.dk, skal du kontakte redaktionen, mens forbrugerklager rettes til Forbrug ...

RSS - få forbrug.dk som feed

Med en RSS-læser kan du få besked med det samme, når forbrug.dk fx tester produkter eller informerer om dine rettigheder som forbruger.
 

Få forbrug.dk læst op

Det er muligt at få forbrug.dk læst op. Du skal blot hente og installere den gratis fjernbetjening. Herefter skal du markere den tekst, du ønsker oplæst og klikke på afspil.

Cookies på forbrug.dk

På forbrug.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen.
 

About forbrug.dk

The overall objective of forbrug.dk is to offer consumers a single-point consumer portal to relevant information.

Hjælp os med at blive bedre

Det er vores mål at gøre det let at finde frem til forbrugerinformation på sitet. Er vi lykkedes med det i dine øjne, eller har du ideer til at forbedre forbrug.dk, vil vi gerne høre fra dig.
 

Hvorfor spørger vi om det?

Få en forståelse af, hvorfor din mening er vigtig for os og vær opmærksom på, vi ikke besvarer spørgsmål i dette felt.