Gå til resume Gå til indhold

Den offentlige forbrugerportal - Vi hjælper dig med råd, rettigheder og klager

Hvad betaler du for?

Artikel

Inden du tegner et fitnessabonnement, er det værd ikke blot at tjekke prisen, men også at tjekke, om der er eventuelle ekstrabeløb, du skal betale, fx for at gå til holdundervisning. Det kan blive dyrere, end du tror.
 
Gå til indhold

Selvom du betaler en fast pris for dit fitnessabonnement hver måned, kan der godt komme ekstra udgifter oveni.

Det kan være, at abonnementet ikke inkluderer holdtræning, og at du derfor skal betale et ekstra beløb, hver gang du vil gå på hold, eller at du skal tegne et særligt månedligt holdabonnement.

Det kan også være, at du skal betale ekstra for at være med på særlige løbe- eller cykelhold. Eller at du skal betale for at spille squash. Eller at gå i bad.

Måske giver abonnementet dig kun ret til at træne i ét bestemt center, selvom det er en kæde. Det kan betyde, at du så skal betale et ekstra beløb for at træne i andre centre.

Tjek gebyrerne

Det er også værd at undersøge, hvilke gebyrer eller ekstrabetalinger, som fitnesscentret kan opkræve. Du skal fx typisk betale et beløb, hvis du ikke møder frem til holdtræning, hvis du har glemt dit medlemskort, hvis du vil holde pause i dit abonnement, eller hvis du måske vil skifte til en anden type abonnement.

Læs mere om priser på fitnessabonnementer.

Sidst opdateret:   3. januar 2014